Advertisement

Egy új karakterrel fog debütálni a Honkai Impact 3rd soron következő frissítése

2022. december 03.
4.1761
Az animés látványvilággal és dekoratív hölgyekkel megáldott akció-RPG, a Honkai Impact 3rd pár nap múlva ismét egy tartalmas csomaggal bővül majd, egy új hölgyemény, számos új outfit és játékbeli esemény érkezik majd a 6.2-es frissítéssel.
Advertisement

A The Chrono and the Hare nevet viselő frissítés december 8-án debütál, méghozzá egy új SP karakterrel, aki a Chrono Navi: Ai Hyperion névre hallgat. Hősünk egy közelharci MECH harcos, aki rendkívül mozgékonynak és mobilisnak ígérkezik a csatatéren, fegyverként pedig az eldobható mechanikus "csakra" gyűrűjét fogja majd használni bumeráng gyanánt.

Az új hős mellett számos új event is érkezik, többek között a The Honkai Salvation Log esemény során a kiberteret járjuk majd be, miközben különféle nyersanyagokat és ősi tárgyakat gyűjtünk majd be. A sztoriküldetések teljesítéséért játékbeli tárgyak és a Spectral Raven névre hallgató hős legújabb kinézete zsákolható majd be.

Új játékmódok is elérhetőek lesznek, a Remains of the Old World küldetései során pl. egy letűnt civilizáció építményeit kutatjuk majd át az értékes jutalmakért cserébe. Új kihívások is érkeznek a frissítéssel, megéri tehát ismét visszatérni a Honkai Impact 3rd varázslatos világába.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
1 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Tolja ezt valaki? Nekem egy ismerősöm se.

válasz erre