Advertisement

Egy új karaktert hozott a Skullgirls Mobile legújabb frissítése

2022. december 02.
49.2421
Új frissítéssel jelentkezett a Hidden Variable csapata a népszerű verekedős játékukhoz, a Skullgirls Mobile-hoz, a legújabb, szám szerint 5.2-es frissítés egy vadiúj karaktert, új tárgyakat, játékbeli eventeket és különféle XP bónuszokat is hozott magával.
Advertisement

Ismét új tartalmakkal bővült az oldalnézetes verekedős program, a Skullgirls Mobile, Black Dahlia néven debütált az 5.2-es frissítéssel a legújabb hős. Érdekesség, hogy mobilokra korábban érkezett meg a leányzó, mint a konzolos és a PC-s verziókba. A hölgyemény egy rendkívül mozgékony és trükkös távolsági hősnek ígérkezik, képes teleportálni a pályán, emellett különféle típusú lövedékekkel tudja majd megszórni az ellenfeleit.

Az új karakter mellett számos ajándék, ingyenesen elérhető tárgy, sőt, még XP bónusz is érkezett az új frissítéssel. A számos megszerezhető jutalom mellett egy új helyszínt is kaptunk Bunny Burrow néven, emellett számos új event, esemény is vár majd ránk. December 14 és 25 között pedig további ajándékokat, jutalmakat zsákolhatunk majd be, szóval mindenképpen érdemes lesz visszanézni a 2D-s verekedős programba.

Advertisement
1 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az a játék....

válasz erre