Egy új narratív puzzle-kalandjáték érkezett iOS-re Hindsight címmel

2022. augusztus 06.
4.3011
Az Annapurna Interactive stúdió által készített sztoriorientált narratív kalandjáték, a Hindsight egy vadiúj előzetessel jelentette be, hogy már elérhető a szívszorító kaland mindenki számára.

A Hindsight egy narratív kalandjáték, amely egy nő, Mary életét mutatja be nekünk, a gyerekkorától kezdve napjainkig, miközben próbálja feldolgozni az édesanyja elvesztését. A játék hivatalos leírása felteszi a kérdést: "Mi lenne, ha a mindennapi életünk fizikai tárgyai, apróságai egy ablakot nyitnának a múltunkba?

A játékban a főhősnőnk életének fontos pillanatait éljük át majd újra, a különféle régmúlt emlékeken, elvesztett tárgyakon keresztül pedig felidézzük a múltat. "Mit viszel magaddal? És mit hagysz magad után?" Ezekre a kérdésekre keressük majd a választ a játék során, miközben egy szívszorító kalandban lesz részünk.

Az Annapurna Interactive impozáns portfólióját elnézve úgy gondolom, hogy a Hindsight sem fog csalódást okozni. A játék elérhető PC-n, Nintendo Switch konzolon és iOS-es rendszereken. Sajnos ebből a kalandból az Androidos kollégák most kimaradnak.Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mendez

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hú de nagyon nem jön be...

válasz erre

peter97

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon nem az én világom..

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nekem túl depis.

válasz erre

Chico

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Igen érdekes a látvány.

válasz erre