Egy új operátorral és vadiúj fegyverekkel robbant be a COD Mobile újévi szezonja

2023. január 19.
57.5911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Végre valahára elrajtolt a Call of Duty Mobile Reawakening névre hallgató újévi szezonja, ami a rengeteg újdonság, battle pass, ünnepi skin, kinézet mellett egy új operátort, új, még ütősebb fegyvereket és számos ünnepi eventet is hozott magával.

A Season 1: Reawakening névre hallgató szezon a mai nappal startolt el, a Call of Duty Mobile számos újdonsággal ünnepli meg a Nyúl évét, 2023-at. Az új kozmetikai elemeket tartalmazó battle pass mellett egy új mordályt is kézbe vehetünk. Az EM2 nagy távolságokra is halálos lesz, szerencsére a közelharcban is megállja a helyét, ha úgy alakul. Emellett kaptunk egy túltölthető fegyvert Geo Blaster 3000 néven, ami garantáltan sokkos állapotba hozza az ellenfeleket.

Az új fegyverek mellett egy új operátor is érkezett az újévi szezonnal, Join Scylla - Adamant Blade névvel egy kínai karaktert üdvözölhetünk a játékban. Az új operátor mellett a battle pass csomagban egy új Dingo nevezetű puska is megtalálható többek között, sőt, a Nuketown pálya egy tematikus Year of the Rabbit kinézetet is kapott. Emellett egy rakat skinnel, kinézettel és kiegészítővel is gazdagodott a játék, erősen kezdi tehát az új évet a COD Mobile!

Egy új operátorral és vadiúj fegyverekkel robbant be a COD Mobile újévi szezonja - 2. képEgy új operátorral és vadiúj fegyverekkel robbant be a COD Mobile újévi szezonja - 3. kép


3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

Kinyír mindig új szezonnál, hogy visszadob vagy 7 lépcsőt. szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

Egy hét múlva találkozunk, mentem headshotolni! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

Tolom hajnal óta! mosolygó smiley

válasz erre