Egy új régióba kalauzol el minket a Path of Titans legújabb frissítése

2022. december 08.
4.4521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy tartalmas frissítéssel bővült a különféle őshüllőket összeeresztő MMORG, a Path of Titans, az update egy vadiúj, tengeri régióval, számos új dinoszaurusszal, valamint új funkciókkal és javításokkal debütált nemrégiben a túlélős szerepjátékban.

Az Alderan Games egy impozáns csomagot adott ki az őshüllős MMO-játékukhoz, a Path of Titans legújabb frissítése, a Gondwa már el is rajtolt egy akciódús előzetessel egyetemben. Egy vadiúj régióba, a jura kori Gondwana kontinensre kalauzol el minket a frissítés. Az új terület a szárazföldi fauna mellett vadiúj tengeri őshüllőket és repülő dinókat is hozzáad a játékhoz.

Többek között a szárnyas Pteroszauruszok, a Thalassodromeus, valamint a tengeri óriásgyík, a Kaiwhekea névre hallgató plesioszaurusz debütált a legújabb frissítéssel. A Gondwa update emellett számos javítást és játékmenetbeli fejleszést is hozott magával, többek között a játék mostantól az új Unreal Engine 5 grafikus motort fogja már használni.

A jövőben további frissítéseket tervez a csapat, új játékmenetbeli változások, további funkciók várhatóak, érdemes lesz tehát ellátogatni az őshüllők szigetére. A Path of Titans elérhető PC-n, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolokon, emellett a Google Play Áruházból és az App Store-ból is letölthetjük a dinós MMO-t.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Chico

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

Az iggggeeeen, de ****a ez a game! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

Sosem próbáltam ki de most rálesek!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

Hát azért az én mobilomon nem így néz ki. röhögő smiley

válasz erre