Advertisement

Egy új régióba kalauzol el minket az Albion Online legújabb frissítése

2022. november 21.
4.1961
A Sandbox Interactive fantasy szerepjátéka, az Albion Online egy vadiúj frissítést kapott, egy eddig ismeretlen régióba kalauzolja majd el a program a betévedő kalandorokat, emellett új felszerelések és vadiúj játékmódok is várnak az utazókra.
Advertisement

Az Albion Online ismételten egy masszív tartalmi csomagot kapott, egy misztikus városba látogatunk majd el a legújabb frissítésben. A Beyond the Veil névre hallgató csomag Brecilien-t, egy mágikus várost és számos új, felfedezésre váró területet adott hozzá a fantasy programhoz, a tiltott rengeteg természetesen rengeteg veszélyt rejteget majd.

Az új terület, a Mists birodalom emellett lehetővé teszi az egyedül utazóknak és a párban kalandozóknak, hogy számos új PvP és PvE küldetésen, kihíváson vegyenek majd részt. Továbbá értékes jutalmakat is bezsákolhatunk az új területen, a beszerzett alapanyagokból akár az új Fey Armor páncélt is legyárthatjuk majd magunknak.

Az újdonságok mellett átalakult a Roads of Avalon, mostantól az út menti rejtekhelyeket is bázisokká alakíthatjuk, ráadásul még több kincs és új ellenfelek is várnak ránk az utak mentén. Emellett a különféle varázslatok is javítva lettek, sőt, a kezelőfelület is fazonigazításon esett át.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
1 hozzászólás

Mendez

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Azért ezt is elég gyakran frissítgetik. Én azt hittem, tök hamar le fognak állni.

válasz erre