Egy új régiót és új hősöket hoz a Genshin Impact 3.1-es frissítése

2022. szeptember 16.
4.6271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A HoYoverse nyílt világú animés RPG-je, a Genshin Impact a következő, nagyobb frissítésében, a 3.1-es update-ben ismét egy újabb területtel fog bővülni, emellett új tartalmak, minijátékok és új hősök is érkeznek a hamarosan debütáló csomaggal.

A korábbi pletykák teljes mértékben beigazolódtak, a 3.1-es frissítésben érkezik Sumeru sivatagos régiója. Az új dűnékkel és oázisokkal tarkított sivatagos terület rengeteg kincset és titkot rejt, ősi civilizációk sírkamráit is felfedezhetjük majd. Puzzle feladványok, bossok és mechanikus ellenfelek várnak majd ránk, szóval nem árt előre felkészülni az új kalandra.

Az új kalandhoz természetesen új hősök is dukálnak. Candace, a királyi sarj a pajzsával egy erős tank karakter lesz, aki képes lesz csökkenteni a bekapott sebzést. A második hős, Nilou a tánctudását veti be a harcok során, a kardjával duettezik a harcmezőn. A harmadik karakter, Cyno pedig elektromos képességekkel és egy szellem segéddel az oldalán száll harcba.

Az új hősök mellett belengették a korábban pletykált kártyajátékot, a Genius Invokation-t, ami a 3.3-as frissítésben fog érkezni. Az új frissítés szeptember 28-án érkezik, érdemes lesz benézni, mivel különféle minijátékokkal, fesztiválos eseményekkel és eventekkel debütál az új update.

Egy új régiót és új hősöket hoz a Genshin Impact 3.1-es frissítése - 2. kép


Egy új régiót és új hősöket hoz a Genshin Impact 3.1-es frissítése - 4. kép


Egy új régiót és új hősöket hoz a Genshin Impact 3.1-es frissítése - 3. kép


Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

Nagyon pörgetik bakker!

válasz erre

Chico

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

fonemaker írta:
Már lassan bejárhatatlan lesz a cucc, akkora...
Ugyanez jutott eszembe. Tök jó hogy jönnek folyamatosan az új területek meg minden, de aki most áll neki, az nagy ****ban lesz a többiekhez képest.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

Már lassan bejárhatatlan lesz a cucc, akkora...

válasz erre

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 18 napja

Kegyetlen jól néz ki!

válasz erre