Egy új szezonnal ünnepli a Rocket League Sideswipe az egyéves évfordulóját

2022. november 15.
4.2111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A népszerű járműfoci, a Rocket League mobilos átirata, a Rocket League Sideswipe egyéves évfordulóját ünnepli, ennek örömére a Psyonix csapata egy új szezont jelentett be, ami számos ajándékkal és új játékmóddal várja majd a versenyzőket.

A hatodik szezon már nincs is messze, november 16-án, azaz holnap el is rajtol majd az új szezon rengeteg újdonsággal. Az egyik legnagyobb újdonság a Heatseeker mód, ami először lesz elérhető a mobilos verzióban. A játékmód során, amennyiben eltaláljuk a labdát, vagy az ellenfél kapuján megpattan a laszti, a másik csapat kapuja felé indul majd el a labda. Minden egyes találat növelni fogja a labda sebességét, úgyhogy eléggé kaotikus meccsek várhatóak.

Az új játékmód mellett limitált ideig elérhető tárgyak és évfordulós ajándékok is elérhetőek lesznek a Rocket League Sideswipe-ban, emellett egy vadiúj Rocket Pass, szezonális kihívások és egy új Mutator Madnes mód is érkezik a járműfocis játékba. Az újdonságokra nem is kell sokáig várni, a hatodik szezon holnap farol majd be, egészen november 23-ig élvezhetjük majd a hatodik szezon újdonságait.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Hatodik szezon bakker, nagyon pörögnek. meglepett smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Én nagyon hamar ráuntam... szomorú smiley

válasz erre