Advertisement

Egy új taktikai RPG érkezik néhány nap múlva mobilokra Zold:Out címmel

2023. január 23.
4.0901
A C4Cat csapata egy vadiúj körökre osztott szerepjátékkal érkezik hamarosan mobilokra, a Zold:Out címmel érkező kaland egy steampunk fantasy világba kalauzol el minket, taktikus harcok és egy egyedi kártyás rendszer vár majd ránk a játékban.
Advertisement

A Zold:Out első ránézésre nem sokban különbözik a hasonszőrű taktikai szerepjátékoktól, szerencsére azért a fejlesztők új ötletekkel próbálják meg feldobni a megszokott receptet. Egy steampunk világ vár majd ránk, számos hős közül választhatunk majd, akik a körökre osztott harcok során sokféle képességből válogathatnak.

Minden egyes karakter 12 akcióponttal rendelkezik, a pályákon pedig szabadon mozoghatunk, nem korlátoz minket semmilyen rácsos megoldás. Egy egyedi kártyás rendszert is kap a Zold:Out, több mint 200 fegyverkártya közül választhatunk, amikből saját paklit is készíthetünk.

A kártyákat kombinálhatjuk is egymással, ezáltal egyedi fegyvereket tudunk létrehozni. A játékban számos boss vár ránk a különféle szinteken, kihívásban nem lesz tehát hiány. A Zold:Out január 26-tól lesz elérhető mobilokon, a Google Play Áruházban már regisztrálhatunk is a játékra, ami az App Store-on is elérhető lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

fonemaker

1 hete és 6 napja

Micsoda kis törpecsajok!

válasz erre

peter97

2 hete

Hmmm. egy próbára biztos jó lesz!

válasz erre