Egy új tanulóval és rengeteg jutalommal érkezett meg a Blue Archive legújabb frissítése

2022. szeptember 24.
38.1511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nexon animés gacha RPG-játéka, a Blue Archive ismét egy új eseménnyel örvendeztette meg a játékosokat, az új fesztiválos frissítés keretein belül egy új tanuló, különféle játékbeli jutalmak és tennivalók, küldetések várnak majd ránk.
 

A Cherry Blossom Festival névre hallgató esemény során egy új sztoriküldetésen is részt vehetünk, a széria két ominózus karaktere, Izuna és Shizuko ismét ellátogat majd a Cherry Blossom ünnepségre. Az új sztoriküldetések mellet egy új tanulót is kaptunk Mimori személyében, aki egy támogató hősnek ígérkezik.

Az új karakter képes egyszerre öt másik társát is mozgatni a pályán az EX Szkillje segítségével, miközben javítja azok támadási sebességét. Az új hős mellett új nehézségi szintek is bekerültek a játékba, a Hardcore, Extreme vagy Insane szintek teljesítésével a játékosok megszerezhetik az új Total Assault Coin-t, amivel különféle játékbeli tárgyakat tudnak majd kioldani.

Emellett a fesztiválos event ideje alatt egészen szeptember 27-ig különféle jutalmak várnak majd ránk a játékban. Fesztivál jegyeket és különféle játékbeli alapanyagokat zsákolhatunk majd be, új napi küldetések, kihívások és sztori eventek várnak majd ránk, szóval érdemes lesz ellátogatni erre az ünnepségre.

2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Lesem!

válasz erre

Chico

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

A megjelenés óta tervezem hogy nekiállok. És még mindig nem!!!

válasz erre