Advertisement

Egy vadiúj motoros program ugratott be Androidra Bike Riders címmel

2022. november 26.
4.1281
Az ügyességi játékok rajongói számára van egy jó hírünk, begurult ugyanis Androidra egy vadiúj motoros ügyességi program Bike Riders: Dirt Moto Racing címmel, különféle krossz motorok nyergébe pattanva mérhetjük össze a tudásunkat más játékosokkal.
Advertisement

A lengyel fejlesztők, a T-Bull S.A csapata egy ígéretesnek tűnő versenyzős programmal érkezett Androidra, a Bike Riders: Dirt Moto Racing különféle multiplayer módokat, változatos tornákat, kihívásokat ígér nekünk. A játék kifejezetten a kompetitív versenyszellemre épít, egy globális ranglistán kell majd egyre feljebb jutnunk, miközben trófeákat gyűjtünk és megküzdünk a különféle PvP játékmódok során a többi játékossal.

Realisztikus fizika, epikus hegyi és erdei ösvények várnak majd ránk, 3D-s nézetben pattanhatunk majd a különféle krossz motorok nyergébe, természetesen a motorok tulajdonságait, a gyorsulást, végsebességet, fékerőt, kormányzást, felfüggesztést és a súlyt is teljesen testre szabhatjuk. A Bike Riders: Dirt Moto Racing jelenleg a Google Play Áruházban érhető el, bízunk benne, hogy hamarosan iOS-re is ellátogat majd a versenyzős program.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
5 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Jajj..

válasz erre

Chico

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Háááááát.... Nem valami szép.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Harmatgyenge.

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát ez elég gyatra, rengeteg sokkal jobb játék van a témában.

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Már lesem is!

válasz erre