Advertisement

Egy varázslatos karakterrel debütált a Seven Knights 2 decemberi frissítése

2022. december 05.
4.1231
Az egyéves évfordulóját ünneplő szerepjáték, a Seven Knights 2 decemberben is tartogat meglepetéseket a játékosok számára, a mai nappal debütáló frissítés új hőst, számos új tematikus eseményt, valamint rengeteg jutalmat is hozott magával.
Advertisement

A decemberi hónap is mozgalmasnak ígérkezik a nyílt világú RPG, a Seven Knights 2 játékosai számára. A mai napon ugyanis megérkezett a legújabb frissítés, ami egy vadiúj hőst is hozzáadott a számos új event, esemény mellett a játékhoz.

A legújabb karakter, Clemyth már korábban is többször feltűnt a szerepjátékban, ezúttal pedig már ki is próbálhatjuk a karakter képességeit. Clemyth egy távolsági DPS karakter, aki a varázsbotjával képes az ellenfelei képességét "elnémítani" és irtózatos sebzéseket kiosztani, valamint a csapattársairól eltávolítja a bénító hatásokat.

Az új hős mellett különféle eventek is bekerültek a játékba, a Legendary+ Pet Challenge kihívás teljesítéséért cserébe pl. gyémántok, 10x Pet Summon Ticket valamint egy ritka Pet Summon Voucher is a miénk lehet. Emellett december 7-én érkezik értékes ajándékokkal egyetemben a Seven Knights 2 Quiz Event, megéri tehát visszatérni a Seven Knights 2 arénáiba.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 6 napja

BAromi látványos az első trailer.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete

Nálam nagyon hamar kifulladt ez a játék...

válasz erre