Egyéves születésnapját ünnepli a Dragon Quest: The Adventure of Dai - A Hero's Bonds

2022. október 05.
4.3741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kerek évfordulót ünnepel a Dragon Quest: The Adventure of Dai - A Hero's Bonds, a Dragon Quest anime világában játszódó csapat-alapú szerepjáték különféle jutalmakkal, játékmódokkal és eventekkel várja a visszatérő harcosokat.

A születésnapi esemény keretein belül elérhető már a bejelentkezési bónusz, ami értékes tárgyakkal jutalmaz meg minket. Egészen október 10-ig különféle játékbeli alapanyagok, Blue Gem, Treasure Key, Challenge Ticket és még sok más üti majd a markunkat, amennyiben minden egyes nap belépünk a játékba.

A jutalmak mellett új felszerelések is érkeztek, a Sword of Bonds és a Bond Equipment, valamint a Staff of Bonds & Bond Equipment, amiket a Treasure Hunt ládákból tudunk majd kipörgetni. A Hero's Hall event során pedig a játék főhősének, Dai-nak a Luminary Leader kinézetét is feloldhatjuk majd.

A kezdőkre is gondolt a játék, bónusz Blue Gemekkel, ingyenesen elérhető speciális mozdulatokkal és 4 csillagos fegyverekkel állhatnak neki a kaladnak. A veteránoknak is érdemes lesz majd visszatérniük, mivel hamarosan érkezik a The Hero's Hall játékmód, amiben a sötét király, Vearn ellen kell majd megküzdenünk.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

Mutathatna többet is ez a trailer...

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

Lassan érdemes feltenni... röhögő smiley

válasz erre