Egzotikus helyszíneket és új kártyákat hozott a Marvel Snap legújabb szezonja

2023. január 04.
4.2981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az új évben is friss tartalmakkal várja a játékosokat a Nuverse szuperhősös kártyás programja, a Marvel Snap, az új szezon egzotikus, veszélyekkel teli helyszíneket, új kártyákat, kártyavariációkat, valamint két új kártyacsomagot is hozott magával.

A Marvel Snap számára a tavalyi év jól alakult, hiszen a játék hamar nagy sikert aratott, nemrég átlépte a 30 milliós letöltést, emellett az év legjobb mobiljátéka lett a 2022-es Game Awardson, sőt, még a Mobilgameren is felkerült a 2022 legjobb mobiljátékait összegyűjtő listára. A Nuverse csapata szerencsére nem tétlenkedett, a mai napon élesítették az első nagyobb januári frissítést. A Savage Land számos újdonsággal érkezett, többek között öt új kártyával bővül a Marvel Snap:

Silver Surfer - Január 4
Sauron - Január 10
Shanna - Január 17
Dazzler - Január 24
Shadow King - Január 31

Az új kártyák mellett természetesen új helyszínekre is ellátogathatunk, egy veszélyekkel teli dzsungel vár majd ránk, a rozoga híd, a halál oltára, az Eternity Range nevű hegy, a kifosztott kastély és az összeomlott bánya változatos kihívások elé állítanak majd minket. Emellett új kártyavariánsok is érkeztek, valamint két új csomag, a Primal Masterpiece és a Dino Sized is elérhetővé vált a játékban, szóval a Marvel Snap játékosai továbbra sem fognak unatkozni.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

OMG de rühellem. röhögő smiley

válasz erre