Elég komoly díjazással indul el a CoD Mobile világbajnokság

2023. április 26.
4.4641
Advertisement
Bejelentették a Call of Duty: Mobile World Championship 2023-at, ami április 27-én rajtol el, és a megmérettetésen a világ minden játékosa versenyezhet, hogy jutalmakat, köztük Epic fegyvereket és operátorokat szerezzen.

A világbajnokság első és második szakasza minden szinten lévő játékosnak szól és a világ minden tájáról részt vehetnek rajta, a jelentkezők egy teljesen új keretet és hívókártyát kapnak. A kvalifikáció április 27-én kezdődik, a negyedik szezon kezdetével és május 14-ig tart, a világbajnokság összdíjazása több mint 2 millió dollár (679 millió forint).

Minden játékos, aki legalább 100 pontot szerez rangsorolt mérkőzéseken az első szakaszban, az kvalifikálja magát a második részhez. Az első szakaszban minden héten további díjakat lehet kapni a ranglistás meccseken gyűjtött pontokért.

A harmadikban egy sor rangsorolt többjátékos mérkőzést játszanak a továbbjutók, a legjobbak pedig csapatokba tömörülnek és kieséses stílusú küzdelmekben vesznek részt a negyedik szakaszban. A Call of Duty: Mobile World Championship az ötödik szakaszban, a világbajnoki döntővel ér véget.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 1 napja

Nem semmi tét! meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 2 napja

Ejha! meglepett smiley Az már komoly.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 napja

Erre már érdemes benevezni! meglepett smiley

válasz erre