Elérhető már mobilokon az anime stílusú gacha játék, a Cross Summoner: R

2022. augusztus 05.
1.1021
A sikeres béta tesztet követően a Damo Games csapata elérkezettnek látta az időt, hogy a az oldalnézetes retro gacha RPG játékuk, a Cross Summoner: R globálisan, minden elérhető platformon megjelenjen.
 

A népszerű Cross Summoner sorozat folytatása, a Cross Summoner: R bájos animés lányokkal, egyedileg, kézzel rajzolt látványvilággal, PvE és PvP csatákkal egyaránt várja a játékosokat. A csaták során bájos segítőink csapatát irányítjuk majd, különféle kombókkal fogjuk majd elintézni a pályán felbukkanó rosszarcúakat, miközben menedzseljük majd a lányokat.

A megjelenést ünnepelve a fejlesztők egy kis ajándékkal is készültek nekünk, a "SUMNR10" kódot felhasználva 10 ingyenes pörgetést kapunk majd a játékban. A történet során egy vadonatúj történetszálat ismerhetünk majd meg, szabadon bebarangolhatjuk majd a játék világát, miközben különféle küldetéseket, questeket oldunk meg.

A PvP veteránok mostantól az arénában is próbára tehetik a képességeiket más játékosok ellen online. Nem kell viszont egyedül kalandoznunk a Cross Summoner: R világában, különféle céhekhez is csatlakozhatunk, amikbe meghívhatjuk majd a barátainkat is egy kis közös mókára.

A játék most már elérhető Android és iOS eszközökön, szóval ha szeretnétek jobban megismerni a Cross Summoner sötét titkokkal teli világát, most itt rá a remek alkalom!

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

zsenikém

1 hete és 6 napja

Már telepítem is!

válasz erre

fonemaker

1 hete és 6 napja

Rohadt nagy sorozattá nőtte már ki magát!

válasz erre