Advertisement

Élesedett a PUBG Mobile csalók elleni anti-cheat rendszere, a Fog of War

2022. szeptember 23.
4.3191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Rossz hírünk van a csalók számára, a Tencent Games anti-cheat rendszere már élesedett a népszerű battle-royale lövöldében, a PUBG Mobile-ban, innentől kezdve elbúcsúzhatnak a könnyen megszerzett csirkevacsorától.
Advertisement

A Fog of War névre keresztelt csalók elleni védelem annyira hatékony lett, hogy csak a tesztidőszak alatt 50%-kal csökkent a bejelentések száma. Az anti-cheat rendszer elsősorban az x-ray vision, másnéven wall hackek ellen veszi fel a küzdelmet, drasztikusan lecsökkenti a más játékosokról elérhető infókat, ezáltal a csalók vakon fognak tapogatózni a pályán.

A Fog of War átvizsgálja az összes épületet a PUBG MOBILE térképén, a rendszer pedig intelligensen meghatározza, hogy a játékosnak mit szabad látnia. A szerver végül csak ezt a megszűrt infót fogja eljuttatni a játékoshoz.

Az új rendszert fokozatosan vezetik majd be a PUBG MOBILE különböző játékmódjai során, a fejlesztők célja az, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson csatába. Természetesen ez sem nyújt 100%-os védelmet, a csalók pedig minden bizonnyal megpróbálnak majd trükközni, viszont jó látni, hogy a Tencent foglalkozik a problémával.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Sok sikert nekik az alkalmazáshoz. Vannak kétségeim.

válasz erre

Chico

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ma este le is tesztelem jól.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Biztos hatékony lesz. Tuti, én elhiszem.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nagyon kiváncsi leszek mennyire lesz eredményes..

válasz erre