Életjelet adott magáról a mobilos GTA: The Trilogy - The Definitive Edition

2023. május 20.
27.9301
Bő másfél évvel ezelőtt, sok pletykálgatás után érkezett a hivatalos hír, hogy készül a mobilos Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, és bár a megjelenési ütemterv akkor legkésőbb 2022 március 31 volt, a játék a mai napig nincs sehol.

Azonban most mégis életjelet adott magáról a projekt, ugyanis a Take-Two Interactive néhány nappal ezelőtt tartotta meg befektetői prezentációját, amelyben továbbra is ott van a cím - továbbra is tervezik tehát a mobilos GTA gyűjtemény kiadását, a rossz hír azonban hogy már semmilyen kiadási ütemterv nincs csatolva a játékhoz.

Még az előző, 2023. februárban tartott Earnings Call konferenciáról osztotta meg egy Ulvi nevű Twitter-felhasználó (Twitter/@CyberBlacks) a Take-Two Interactive közelgő projektjeinek listáját (ez látható a lenti képen), a jelenlegi állapot szerint ugyanitt tartunk: a TBA a megjelenési dátum nélküli megjelölés.

A fentiek arra utalnak egyébként hogy hamarosan várható a hivatalos bejelentés, esélyes, hogy ezt a szintén a "levegőben lógó" Grand Theft Auto VI-tal együtt ejti majd meg a játékot jegyző RockStar Games.

Életjelet adott magáról a mobilos GTA: The Trilogy - The Definitive Edition - 2. kép

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, és bár a megjelenési ütemterv akkor legkésőbb 2022 március 31 volt, a játék a mai napig nincs sehol.'>
5 hozzászólás

Ronalddo

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

De tolnám már!!!!

válasz erre

peter97

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Gondolom, nem véletlenül húzzák, legyen inkább jó a port, mint gyorsan jöjjön ki bughalmazként.

válasz erre

Mendez

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Remélem bejelentik a dátumot mihamarabb. Másnapra. röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon jó hír, iszonyat tolnám tableten!

válasz erre

SamsungFan

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Rohadt jó hír, remélem mielőbb jön!

válasz erre