Elindult a blockchain technológiát használó MMO, a MIR M előregisztrációja

2022. november 10.
4.2841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A nagysikerű koreai fantasy MMORPG játék, a MIR4 folytatása hamarosan globálisan is elérhetővé válik, a MIR M: Vanguard and Vagabond névre hallgató MMORPG kaland előregisztrációja már el is indult Android és iOS eszközökre.

A globális megjelenésre már nem is kell sokáig várnunk, a játék a manapság divatos blokklánc technológiával dobja majd fel a megszokott szerepjátékos elemeket. A MIR4 folytatásaként a MIR M nemcsak grafikai téren újul meg látványosan, egy vadiúj Mandala névre hallgató fejlődési rendszerrel lepi majd meg a játékosokat.

A játékban két opció közül, a vanguard és a vagabond képességek közül választhatunk majd. Míg az előbbi inkább a csatatereken kivívható dicsőséget helyezi az előtérbe a különféle harci képeségekkel, skillekel, a vagabond a békésebb megoldás híve, a gyűjtögetést, a horgászatot, a bányászatot és a dungeonökben való kalandozást teszi majd lehetővé.

Emellett számos elérhető hősosztály, szakma közül választhatunk majd, továbbá változatos játékmódok, arénák és dungeonök állnak majd a rendelkezésünkre. A MIR M előregisztrációja már élesedett, a Google Play Áruházban és az App Store-on tudunk regisztrálni a bétára.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Nekem is kimarad.

válasz erre

Mendez

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ezt én biztos kihagyom baszki. Ez a blokklánc meg nft ez nagyon messze áll az értékrendemtől.

válasz erre