Elindult a blockchain technológiát használó RPG, az Elemental Raiders nyílt bétája

2022. augusztus 03.
1.1791
A körökre osztott RPG kalandjáték fejlesztője, a Games for a Living csapata hivatalosan is bejelentette, hogy elindult a különféle hősöket és NFT tárgyakat felvonultató szerepjátékuk nyílt bétája.
 

Az Elemental Raiders egy klasszikus RPG szerepjáték, az alapokat tekintve elsőre nincs is benne semmi meglepetés. Kilenc hős közül választhatunk, akik három elementáris osztályba sorolhatóak, víz, tűz és természet csoportokba. Hőseink természetesen különféle képességekkel, skillekkel rendelkeznek, a felszerelésüket szabadon alakíthatjuk majd a különféle tárgyakkal.

Na és akkor itt jön az érdekes rész. A játékban elérhető különféle kozmetikai elemek, skinek, hősök NFT-tárgyakként érhetőek majd el a játékban. Emellett különféle játékmódokban is részt vehetünk majd, PvP Aréna módban a többi játékos ellen, a PvE Raidek során pedig különféle gépi ellenfelek ellen harcolhatunk majd.

A játék konzolokra, PC-re, Android és iOS eszközökre egyaránt érkezni fog 2023 elején. Érdemes regisztrálni már most a játék hivatalos oldalán, mivel különféle skinek, rúnakövek, elementáris kristályok ütik majd a markunkat, amennyiben részt veszünk a nyílt bétában,

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

2 hete és 1 napja

Egész jól néz ki!

válasz erre

Mendez

2 hete és 1 napja

Ez a vég gyerekek...

válasz erre

fonemaker

2 hete és 1 napja

A hideg ráz ettől a blockchaintől, de lássuk!

válasz erre

Chico

2 hete és 1 napja

Na hát erre már csak a technológia miatt is kíváncsi vagyok!

válasz erre