Elindult a Summoners War: Chronicles fantasy MMORPG előregisztrációja

2022. szeptember 27.
4.5641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Summoners War univerzumában játszódó nyílt világú fantasy szerepjáték, a Summoners War: Chronicles előregisztrációja már élesedett, szerencsére a megjelenés sincs már olyan messze.

A Summoners War sorozat harmadik epizódja, a Summoners War: Chronicles novemberben látogat el mobilokra és PC-re, a Com2uS csapata pedig elérkezettnek látta az időt megnyitni a regisztrációs kapukat. Idővonal szerint a Summoners War: Chronicle nem egy folytatás, hanem a Sky Arena és a Lost Centuria játékok előzménye, a cselekménye jóval azok előtt játszódik.

A történet szerint Rahil királyságban látogatunk majd el, aminek a békés világát egy titokzatos ellenség felbukkanása fenyegeti. Változatos tájak, sivatagos területek, fagyos gleccserek, vulkanikus területek, sötét fenyvesek várják majd a kalandra vágyókat, számos dungeon és megoldandó rejtély, puzzle vár majd ránk a játékban.

Több mint 350 szörny változatos képességekkel, számos játékmód, Co-op és PvP módok egyaránt elérhetőek lesznek a játékban. A Summoners War: Chronicle PC-n, iOS és Android rendszereken lesz elérhető idén novemberben, a játék hivatalos oldalán már tudtok is rá regisztrálni az értékes jutalmakért cserébe.



Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Regelve, nem lesz ez rossz!

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Ment is a reg!

válasz erre