Elindult a Genshin Impact Summertime Odyssey event

2022. július 17.
31.2511
Élesedett a miHoYo free-to-play szerepjátékának legújabb frissítése, a v2.8 Summer Fantasia, benne a Summertime Odyssey eventtel, aminek a keretei között rengeteg kihívásban és jutalomban részesülhetünk majd, miközben változatos feladatokat oldunk meg.
 

Az esemény során az egyik ominózus karakter, Fischl egy rendkívül fontos üzenetet kap: össze kell toboroznia egy csapatot, hogy együtt egy nem mindennapi küldetésben, kalandban legyen részük. Ahhoz hogy részt vehessünk az eseményen, legalább 32-es szintűnek kell lennünk, és teljesítenünk kell az Archon küldetés második fejezetének prológusát és a Mona Story Quest Astrolabos első fejezetének legelső felvonását.

A Surfpiercer Challenge során arany nyomkövetőket kell követnünk, hogy elérjük a kitűzött célt. Különböző speciális bónuszok, mint például a sebességnövelés és a rejtett lerövidítések felfedezésének a képessége lesznek majd a segítségünkre.

A Misty Hills, Foggy Vales kihívás során egy speciális Flowing Leaflasher mozdulatot használunk majd, miközben egy véletlenszerű Verdure-ra lesz szükségünk az extra erőért. Az Islands' Stirring Strings során Allegro és Tremolo virágokat fogunk összeszedni.

Az Immernachtreich Keep véletlenszerű Nachtraben's Regard bónuszokkal ruház majd fel minket, míg az utolsó birodalom, a Temple of the Star Latitudes csillagászati rejtvényeket tartalmaz, amelyeket az ellenségeink legyőzésével együtt kell majd megoldanunk.

A kihívások teljesítésével olyan jutalmak ütik majd a markunkat, mint a Primogems, Heros Wit, Mystic Enhancement Ore kristályok és a játék hivatalos valutája, a Mora.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 4 napja

Engem még mindig nem tud berántani ez a játék...

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 4 napja

Van miért visszatenni úgy látom.

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 4 napja

Ejha, érkezett rendesen kontent!

válasz erre