Elindult a mosómedvés RPG, az Unhappy Racoon előregisztrációja

2022. augusztus 12.
4.1021
Az XD Entertainment különféle aranyos hősöket felvonultató, pörgős roguelike játékának, az Unhappy Raccoon-nak elindult az előregisztrációja, rengeteg jutalommal és tennivalóval készülnek a készítők.
 

Az Unhappy Raccoon már első ránézésre érdekesnek tűnik, a cel-shaded animációkkal kifejezetten egyedi látványvilágot varázsolnak majd nekünk a készítők, továbbá már maga az alapkoncepció, a mosómedvés univerzum is eléggé érdekesnek ígérkezik.

A játékban ugyanis elsőre aranyosnak tűnő mosómedvék bőrébe bújhatunk, hogy a procedurálisan generált szinteken végig küzdve megnyerjük a Raccoon God által szervezett galaktikus tornát. A Raccoon God persze ravasz egy jószág, különféle feladatokat kell majd teljesítenünk, a győzelemhez össze kell gyűjtenünk a mosómedve-univerzum összes szívét.

Természetesen a mosómacinkat tetszés szerint felszerelhetjük majd különféle fegyverekkel, távolsági és közelharci "célszerszámokkal" egyaránt, emellett különböző képességeket is feloldhatunk majd, hogy legyen esélyünk a pörgős összecsapások során.

A Raccoon God előreláthatólag még az idén fog megjelenni Android és iOS-es platformokra, érdemes rá már most előregisztrálni, mivel különféle hőskinézetek, játékbeli jutalmak ütik majd a markunkat a launch napján.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Biztos hogy nem fogom kihagyni, ez nagyon nagy poén!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ment a reg, iszonyat jó játéknak tűnik!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Zseniális, óriási poén!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

HATALMAS!!!!!

válasz erre