Elindult a népszerű taktikai gacha JRPG, az Alchemy Stars nyári eventje

2022. augusztus 06.
1.1141
A Tencent Games népszerű taktikai, táblás gacha RPG játéka, az Alchemy Stars egy igencsak tartalmas frissítéssel bővült, egy új sztoriszál, rengeteg új kozmetikai elem és természetesen egy rakás jutalom várja majd a visszatérő játékosokat.
 

A Summer's Breeze & The Port of Hope: Winds in the Harbour névre hallgató frissítés augusztus 25-ig érhető majd el. A nyári frissítés során a játékosok csatlakozhatnak a játék ikonikus karaktereihez, Carleenhez, Vice-hez és Fia-hoz, miközben egy lebilincselő kalandban vesznek majd részt, hogy megszerezzék a Lumamber nevű mágikus ereklyét.

Rengeteg jutalom is vár ránk, mint például a különleges csillagfáklya és egy tonna bejelentkezési bónusz, ráadásul a navigátorok Harbour Fair Tokeneket is kapnak, amelyeket a Street Fair Event Store-ban lehet majd beváltani.

Az event ideje alatt Carleen és Ciel nagyobb eséllyel csatlakozhat majd a csapatunkhoz. Ha felveszünk egy hatcsillagos Auroriant, 50%-kal nő az esélye annak, hogy Carleent kapjunk, míg egy ötcsillagos Auroriant beszerezve 25%-kal megnő az esélye Ciel megszerzésének.

Az új elérhető jutalmak mellett számos új kozmetikai elem is érkezett az Alchemy Starsba, új elkészíthető bútorokat, új fákat és díszhalakat találunk majd, szóval már csak a nyári hangulat miatt érdemes lesz majd visszatérni a táblás gacha RPG játékba.Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

peter97

1 hete és 5 napja

Nagyon rég toltam vele. Itt az idő visszatérni.

válasz erre

Mikee

1 hete és 5 napja

Chico írta:
Hatalmas game, aki még nem próbálta, ne hagyja ki!
Nekem eddig kimaradt, de jó hogy mondjátok, teszek vele egy próbát akkor.

válasz erre

Chico

1 hete és 5 napja

Hatalmas game, aki még nem próbálta, ne hagyja ki!

válasz erre

Mendez

1 hete és 5 napja

Brutál minőségű játék, nem igazán lehet ráunni!

válasz erre