Advertisement

Elindult a retro platformer, a Pompom: The Great Space Rescue előregisztrációja

2023. január 02.
4.2851
A PID Games csapata végre mobilokra is elhozza a SNES-korszak klasszikus játékait megidéző ügyességi programját, a Pompom: The Great Space Rescue-t, a pixelgrafikus platformer játék előregisztrációja végre hivatalosan is elindult.
Advertisement

Pixelgrafikus látványvilágával és izzasztó platformeres feladataival a Pompom: The Great Space Rescue a régi korok klasszikus ügyességi játékainak a hangulatát idézi meg, hamarosan mobilokon is megtapasztalhatjuk majd az élményt. A játék egyedülálló a maga nemében, ugyanis a címszereplő hörcsögöt nem mi irányítjuk, hanem különféle lehelyezhető platformok, akadályok és tárgyak segítségével terelgethetjük majd végig a különféle pályákon.

Utunk során különféle tárgyakkal is kölcsönhatásba léphet a főhősünk, a retro hangulatról pedig a 16 bites pixelart látványvilág és a klasszikus játékokból ismerős dallamok felelnek majd. A Google Play Áruházban tudtok előregisztrálni a retro ügyességi játékra, az App Store-on pedig előrendelni tudjátok. Sajnos a pontos megjelenési dátum még nem ismert, mi azért bízunk benne, hogy hamarosan mobilokon is együtt kalandozhatunk majd az aranyos hörcsöggel.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

SamsungFan

3 hónapja, 4 napja

De nagy királyság!

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 5 napja

Óriási, regelve!

válasz erre