Elindult a retro platformer, a Pompom: The Great Space Rescue előregisztrációja

2023. január 02.
4.4491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PID Games csapata végre mobilokra is elhozza a SNES-korszak klasszikus játékait megidéző ügyességi programját, a Pompom: The Great Space Rescue-t, a pixelgrafikus platformer játék előregisztrációja végre hivatalosan is elindult.

Pixelgrafikus látványvilágával és izzasztó platformeres feladataival a Pompom: The Great Space Rescue a régi korok klasszikus ügyességi játékainak a hangulatát idézi meg, hamarosan mobilokon is megtapasztalhatjuk majd az élményt. A játék egyedülálló a maga nemében, ugyanis a címszereplő hörcsögöt nem mi irányítjuk, hanem különféle lehelyezhető platformok, akadályok és tárgyak segítségével terelgethetjük majd végig a különféle pályákon.

Utunk során különféle tárgyakkal is kölcsönhatásba léphet a főhősünk, a retro hangulatról pedig a 16 bites pixelart látványvilág és a klasszikus játékokból ismerős dallamok felelnek majd. A Google Play Áruházban tudtok előregisztrálni a retro ügyességi játékra, az App Store-on pedig előrendelni tudjátok. Sajnos a pontos megjelenési dátum még nem ismert, mi azért bízunk benne, hogy hamarosan mobilokon is együtt kalandozhatunk majd az aranyos hörcsöggel.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

De nagy királyság! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Óriási, regelve! mosolygó smiley

válasz erre