Elindult a Starborne: Frontiers, sci-fi taktikai MMORPG

2023. március 18.
4.2991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Solid Clouds bejelentette a taktikai MMO-juk, a Starborne: Frontiers soft launchját mobilokra és a PC-s verzió is érkezik ebben az évben, a játék a gacha és a stratégia-alapú elemek keverékét kínálja, a műfajban szokatlan, realisztikus művészeti stílussal.

A cím a 2020-as Starborne: Sovereign Space folytatása és egy magával ragadó történetet ígér, amely az előd minden cselszövésére és rejtélyére épít. A játék 400 évvel a jövőben játszódik, ahol a Starborne-univerzum egy olyan területén találjuk magukat, amelyben csak káosz található. Nincs törvény és a megavállalatok egymás torkának estek az irányítás megszerzése érdekében.

Az univerzumnak ezen a részén meglehetősen sok egyedi frakció van, nekünk olyan flottát kell létrehoznunk, amely erős ahhoz, hogy mindannyiukkal szembe tudjunk szállni. Az izgalmas történet mellett a Starborne: Frontiers mellett PvP és kooperatív játékmódot is tartalmaz. Úgy tűnik, egyre közelebb vagyunk a játék végleges verziójához, a soft launchal a játék már elérhető iOS-en és Androidon.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

peter97

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Jön is le, nagyin kiváncsi vagyok rá!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Ó ez jó lesz!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Nagyon ígéretes!

válasz erre

Chico

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Hát egy próbát nekem mindenképpen megér!

válasz erre