Elindult a stratégiai gacha játék, a Girls Frontline: Neural Cloud előregisztrációja

2022. szeptember 22.
4.4441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Sunborn Network jó hírekkel szolgált nemrégiben a Girls Frontline játékok rajongóinak, elindult ugyanis a kiválasztott régiókban a körökre osztott stratégiai játék, a Girls Frontline: Neural Cloud előregisztrációja.

A Neural Cloud a népszerű gacha taktikai játék, a Girls Frontline folytatása, a szokásos taktikai elemeket roguelike mechanikákkal és bázisvédős minijátékokkal dobja fel. Az előző rész lineáris játékmenetét randomgenerált elemekkel frissíti majd fel a folytatás, emellett a harcok során random fejlesztéseket is kapunk majd.

Hatszögletű rácsokból álló pályán kell majd elhelyeznünk az egységeinket, akik aztán majd automatikusan megtámadják az érkező ellenfeleket. Változatos képességekkel rendelkező hősökből rakhatunk majd össze egy ütős csapatot, a procedurálisan generált pályarészek pedig folyamatos kihívást biztosítanak majd.

Sztori tekintetében a Neural Cloud egy előzmény, a történet folyamán a Girls Frontline világába nyerünk majd betekintést. A Girls Frontline: Neural Cloud előregisztrációja már elindult, Google Play Áruházban és App Store-on keresztül tudunk majd regisztrálni a játékra. Érdemes már most előregisztrálni, mivel értékes jutalmak várnak majd ránk a megjelenést követően.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mendez

1 éve, 10 hónapja és 13 napja

Regelve! Nagyon kíváncsian várom.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 13 napja

Már ment is a reg! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 13 napja

Egész ígéretes!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 10 hónapja és 13 napja

Nem tűnik annyira rossznak, de azért nem is rántott magával.

válasz erre