Elindult a szamurájos akció-platformer, a Ninja Must Die előregisztrációja

2022. október 21.
4.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Pandada Games oldalnézetes kaszabolós játéka, a Ninja Must Die hamarosan globálisan is elérhetővé válik, epikus bossharcok és izzasztó puzzle feladványok várnak majd ránk, a játék előregisztrációja pedig már elindult.

A Ninja Must Die egy rajzfilmes, a középkori feudális Japánra hajazó környezetbe kalauzol el minket, a játék előregisztrációja pedig Androidon már el is érhető. Különféle karakterekből választhatjuk ki a szamurájunkat, hőseink változatos képességekkel rendelkeznek majd.

Különféle fegyverekkel és képességnővelő relikviákkal vértezhetjük fel a karakterünket, amire szükségünk is lesz az izzasztó bossharcok során, emellett szivatós platformeres részek, puzzle feladványok is várnak ránk. Szerencsére nem kell egyedül megküzdenünk a különféle főnökökkel, a multiplayer módokban barátainkat is segítségül hívhatjuk majd.

A Ninja Must Die előregisztrációja már elérhető, a Google Play Áruházban és a hivatalos oldalon tudtok regisztrálni a játékra, az előregisztrációért cserébe pedig értékes jutalmak, fegyverek, koinok és ritka relikviák lesznek majd elérhetőek a megjelenést követően.

Nézd nagyban ezt a videót!




5 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Regeltem, miért ne.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Kegyetlen mód bejön, ment is a reg!

válasz erre

Mendez

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Egy regre jó, aztán meglátjuk!

válasz erre

peter97

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Haláli, ez baromi jó! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ment is a reg! mosolygó smiley

válasz erre