Elindult a verekedős játék, a The King of Fighters Arena előregisztrációja

2022. szeptember 29.
4.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netmarble fejlesztése alatt készülő bunyós program, a The King of Fighters Arena előregisztrációja már globálisan is elérhető, szabadon regisztrálhatunk már a játék hamarosan kezdődő bétájára.

A The King of Fighters Arena egy árkád verekedős játék, ami a King Of Fighters Allstar kvázi folytatása. Ismerős karakterek is visszaköszönnek majd a The King of Fighters univerzumból, emellett a tervek szerint várhatóak a jövőben kollaborációk más játékokkal, szóval vendégszereplők is érkeznek majd.

Érdekesség, hogy a játék a manapság népszerű blockchain technológiát használja, a játékbeli tokenek beválthatóak MBX valutára. A játék előregisztrációja már el is indult, Androidon, iOS eszközökön és PC-n lesz majd elérhető a verekedős program.

Érdemes már most regisztrálni a játékra, mivel értékes tárgyak, játékbeli jutalmak ütik majd a markunkat a megjelenést követően. Emellett számos eseménnyel, eventtel készülnek a készítők a megjelenésre, szóval ha a The King of Fighters hőseivel szeretnétek ismét bunyózni, akkor ezt a játékot nektek találták ki.



Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

peter97

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ideje már hogy jöjjön.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ment egy reg azért...

válasz erre

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Egy próbára jó lesz, de túlzottan azért nem vagyok rákattanva.

válasz erre