Elindult az animés RPG, a Goddess of Victory: Nikke előregisztrációja

2022. szeptember 08.
4.3961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A koreai Shift Up csapata által fejlesztett posztapokaliptikus sci-fi környezetben játszódó kooperatív TPS, a Goddess of Victory: Nikke regisztrációja hivatalosan is elindult, már jelentkezhetünk a szerepjáték bétájára.

A Goddess of Victory: Nikke egy igazán izgalmas játéknak ígérkezik, hiszen 2D-s, kézzel meganimált karakterek csapatával harcolhatunk majd a változatos 3D-s helyszíneken. A Nikke néven ismert karaktereket, mint humanoid fegyvereket irányítjuk majd a harctéren, az ellenállás tagjaiként kell megvédenünk a Földet a Rapture néven érkező páncélozott idegenektől.

Számos karakter közül választhatunk majd, akik egyedi képességekkel és hátérsztorival lettek megalkotva, egy egyedi kártyás rendszer pedig gondoskodik nekünk a gacha faktorról. Kidolgozott fedezékrendszer, körökre osztott harcok és (a lényeg) rengeteg csodásan megrajzolt női karakter érkezik majd a játékba.

A Goddess of Victory: Nikke játékra már regisztrálhatunk a játék hivatalos oldalán, Androidos és iOS-es eszközökre egyaránt ellátogat majd az animés program. Érdemes már most regisztrálni, mivel értékes jutalmak, játékbeli tárgyak ütik majd a markunkat.



Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Regelve, nem tűnik rossznak.

válasz erre

Chico

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nagyon jól néz ki meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ment is a reg!

válasz erre