Elindult az ázsiai stílusú akció-RPG játék, a Phantom Blade: Executioners előregisztrációja

2022. július 30.
1.1341
A fejlesztők Twitteren jelentették be a jóhírt, a hagyományos távol-keleti és futurisztikus látványelemekkel operáló szerepjáték, a Phantom Blade: Executioners hamarosan egy zárt béta teszt keretein belül ismét mindenki számára elérhető lesz.
 

A program kifejezetten érdekesnek ígérkezik, hiszen a rajzolt, 2D-s grafikájában a hagyományos ázsiai folklór és a modern steampunk stílus elemei elegyednek egymással. Nem is kell már sokat várnunk rá, a sikeres februári zárt béta után augusztus 18-án ismét tehetünk egy próbát Android, iOS és PC-s platformokon a sötét hangulatú ARPG játékkal.

Nem árt viszont sietnünk, augusztus 11-ig tudunk regisztrálni a bétára a játék hivatalos oldalán. A zárt bétában egy új játszható karatert, Chordot próbálhatjuk majd ki, továbbá különféle sztori tartalmak érhetőek majd el.

A Phantom Blade: Executioners Android, iOS platformokon, PC, PlayStation 4 és 5 konzolokon lesz majd elérhető, érdemes lesz már most belevetni magunkat a játék kegyetlen világába, mivel a béta alatt különféle játékbeli jutalmak várnak majd ránk.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

peter97

1 hete és 5 napja

Ment a reg, kipróbálnám.

válasz erre

Chico

1 hete és 5 napja

Az ilyet annyira nem kedvelem.

válasz erre

fonemaker

1 hete és 5 napja

Egész fura látványvilága van, de nekem bejön.

válasz erre