Advertisement

Elindult az előregisztráció a február közepén érkező Tomb Raider Reloaded-re

2023. február 01.
4.2451
Végre valahára globális megjelenési dátumot kapott Lara Croft roguelike kalandja, a Tomb Raider Reloaded, amiben ősi sírok között fogunk szörnyeket irtani, a premierdátum mellett a játék előregisztrációja is elindult Androidon.
Advertisement

A régiózáras megjelenés után úgy tűnik, hogy hamarosan globálisan is elérhetővé válik a Tomb Raider Reloaded, február közepén debütál mobilokon Lara Croft legújabb kalandja. Az új rész sok szempontból eltér majd az eddig megszokottól, hiszen egy roguelike kaland lesz, amiben kedvenc régészünk különféle őslényekkel kerül szembe, miközben egy értékes műtárgy után kutat.

Lara képességeit természetesen idővel feltuningolhatjuk majd, rúnákat és különféle kiegészítőket is kioldhatunk a régészlány számára, amivel javíthatjuk majd a statjait. Bossok, puzzle-feladványok és ősi szörnyek hordái várnak majd ránk, akik ellen különféle fegyverekkel és számos kioldható képességgel vesszük fel a harcot.

A Tomb Raider Reloaded február 14-én érkezik Android és iOS eszközökre, a Google Play Áruházban már regisztrálhatunk is a mobilos Tomb Raider-epizódra, az előregisztrációért cserébe pedig Lara Croft ikonikus dupla pisztolyának az arany változatát húzhatjuk majd be.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

Mendez

2 hónapja, 2 napja

Bíírom az ilyen játékokat. Regelve.

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 2 napja

Megy a reg!

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 2 napja

Én bírom az ilyen izometrikus cuccokat, tetszik.

válasz erre

peter97

2 hónapja, 2 napja

Nem ígérkezik valami nagy csodának, de várom. :

válasz erre