Elindult az anime stílusú akció-RPG, az Aether Gazer előregisztrációja

2022. július 20.
37.0591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hamarosan indul a Yostar Games legújabb anime stílusú, gacha ARPG játékának a zárt bétája, az előregisztráció már élesedett, talán a globális, világszintű megjelenés sincs már olyan mesze.

A fejlesztők Twitteren jelentették be az örömhírt, az előregisztráció mindenki számára elérhető, bízom benne, hogy a béta dátuma sincs már messze. Témáját tekintve az Aether Gazer egy sci-fi környezetben játszódó, animés beütésű program lesz, amiben különféle bájos és dekoratív hölgyekkel kell majd megmentenünk az emberiséget és persze a planétát a totális pusztulástól.

Anime karakterekre hajazó dizájnnal és csúcsra pörgetett akciókkal fog kitűnni a hasonszőrű társai közül az Aether Gazer, a játékmenetben pedig a különféle kombókon, kitéréseken és visszatámadásokon lesz leginkább a hangsúly. Emellett a választható karakterek mind-mind eltérő képeségekkel fognak rendelkezni, nem árt tehát megfontolni, hogy kit is választunk be a háromfős csapatunkba.

A játék Android és iOS eszközökre fog érkezni, a hivatalos oldalon pedig már regisztrálhattok is a bétára. Hivatalos premierdátum még nincs, valamikor 2022 negyedik negyedévében várható a globális megjelenés.

4 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 10 hónapja

Nagyszerű hír, és előbb is jött mint vártam! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 10 hónapja

Végre, már nagyon vártam. mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 10 hónapja

Ohhhhyeahhhhhh ment az előreg! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja

Ó de király, már az első hír óta várom! mosolygó smiley

válasz erre