Elképesztő összegeket termel a mobilos MOBA, a League of Legends: Wild Rift

2022. szeptember 04.
4.5421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Riot Games népszerű MOBA játékának, a League of Legendsnek a mobilos változata pénzügyileg is elképesztően sikeres, csupán egyetlen egy cím tudta megelőzni a mobiljátékos piacon.

A League of Legends: Wild Rift két éve debütált, mint a "nagytestvér" könnyedebb verziója mobilokon, Androidon és iOS-en pedig azóta is töretlen a siker. Olyannyira szeretik a játékosok, hogy 2022 első felében a második legtöbbet termelő mobiljátékká vált a program.

Az egyetlen egy cím, ami képes volt megelőzni a Riot játékát, az Arena of Valor volt, ami szintén egy MOBA játék, viszont jóval a Wild Rift előtt érkezett meg és továbbra is az első helyen trónol. A Data.ai jelentése szerint a League of Legends: Wild Rift 750 millió dollárt hozott össze eddig, ami elképesztően magas összeg.

A legtöbbet termelő régió Kína volt, ami nem meglepő, lévén az ország a mobiljátékok fellegvárának számít, bár az utóbbi időben a játékidőt korlátozó intézkedések miatt elkezdett csökkeni a kínai játékosok száma. A League of Legends: Wild Rift viszont köszöni szépen, jól megvan, folyamatosan érkeznek az új hősök és a frissítések a játékhoz. Talán még az is előfordulhat, hogy hamarosan letaszítja a trónról az eddigi uralkodót.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Chico

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Jesszusom baszki. meglepett smiley

válasz erre

Direktor

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Meny már! nem gondoltam volna

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Brutális milyen pénzek vannak ezekben a játékokban. meglepett smiley

válasz erre