Elképesztő összegeket termel a Nintendónak a Mario Kart Tour

2022. szeptember 06.
4.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nintendo népszerű gokartos játékának mobilos verziója, a Mario Kart Tour a mai napig hihetetlen népszerűségnek örvend, a japán gigavállalat eddigi legsikeresebb mobilos programjának bizonyult.

Pont tegnap írtunk a játékról, hogy októbertől kiveszik a lootboxokat a programból, erre tessék, itt egy újabb elképesztő hír. A Sensor Tower friss jelentése szerint közel 300 millió dollárt termelt eddig a játék a japán vállalatnak. A beszámoló szerint mindezt három év alatt sikerül összehoznia a Mario Kart Tournak, ami valljuk be őszintén, hogy nem kis teljesítmény.

Érdekesség, hogy a megjelenést követő héten világszerte 20 millió felhasználó töltötte le a játékot Androidon és iOS-en. A Mario Kart Tour a Mario franchise első próbálkozása mobilokon, úgy tűnik, hogy valamit sikerült nagyon eltalálniuk a japánoknak.

A verseny természetesen nem állt meg, októberben érkezik a megújult, átalakított bolt, a Mii Racing outfitek, kiegészítők és egy új játékmód. Bízunk benne, hogy a fizetős elemek eltávolításával a versenyzés kerül majd előtérbe, és hogy még népszerűbb lesz a gokartos játék.


Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 9 hónapja és 1 napja

Az biztos hogy nem rajtam... röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 2 napja

Mondjuk Mariohoz képest ez pite. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 2 napja

Hihetetlen, de komolyan. meglepett smiley Nintendo nagyon belemászott ebbe a pénztermelő bizniszbe.

válasz erre