Elkezdődött a fesztivál szezon a Hearthstone kocsmáiban

2023. április 13.
4.4111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A napokban jelent meg a Blizzard híres kártyajátékának a Hearthstone-nak a legújabb kiegészítője a Festival of Legends, ahol tizenegy hősünk személyiségükhöz illően egy-egy zenei stílust szólaltat meg a színpadon és a csatamezőkön.

A frissítés mellé pedig menetrendszerűen érkezett az új év is. Megszokott módon a Blizzardnál mindig a naptári év első kiegészítője hozza el a játékbeli új esztendőt, elköszöntünk tehát a Griff évétől és üdvözölhetjük a Farkas évét. Az új idény kezdetén a legfőbb változás az alap szettben történt, ahonnan több, mint 70 káryta kicserélődött, illetve természetesen a kiegészítő megjelenése.

A Festival of Legends 145 új gyűjthető lapot vezet be, bekerül a Finálé kulcsszó, legendás zenészeket és dalokat idézhetünk meg, segítségül hívhatjuk szoló művészek segítségét és hangszereket forgatva érhetjük el a legendás státuszt. Mindezek mellett a fogadó belépő is frissül, vagyis előröl kezdhetjük a haladásunkat és ismét belevethetjük magunkat a már jól megszokott battle pass rendszerbe.

A Hearthstone elérhető Android és iOS készülékeken, illetve PC-n is.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Sajna a kártya nem az én világom. Pedig rohadt jól frissítgetik őket...

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Annyira kár hogy rühellem a kártyajátékokat, mert amúgy baromi jó élmény lehet.

válasz erre