Előtelepíthető a Honkai: Star Rail sci-fi RPG

2023. április 24.
36.2981
Advertisement
Már csak napok választanak el minket a miHoYo legújabb játékától, a Honkai: Star Railtől, amely a cég első új címe a Genshin Impact óta és a Honkai-sorozat következő darabja.

A Honkai: Star Railben körökre osztott csatákra számíthatunk, a címben a sci-fi keveredik a fantasyvel, mítoszokkal és legendákkal, a játék pedig április 26-án jelenik meg hivatalosan. Most, hogy ez ilyen közel van, előre telepíthetjük a Play Áruházból és az App Storeból.

A játékengedélyek legutóbbi kiadása pozitív fellendülést hozott az ipar számára, számos vállalat kapott új lehetőséget Kínában, köztük a miHoYo is. De nem csak jó hírek születtek: februárban a fejlesztő jogi hajtóvadászatba kezdett a Genshin Impactről kiszivárogtatott információk kiadói ellen.

A Genshin Impact első évfordulójára a játék csak mobilról 2 milliárd dollárt (680 milliárd 880 millió forint) termelt, azóta az elmúlt évek legsikeresebb gacha mobiljátékává vált. Egyelőre még várunk arra, hogy kiderüljön, a miHoYo meg tudja-e ismételni a sikert a Honkai: Star Raillel.

3 hozzászólás

peter97

1 éve, 2 napja

Roppant látványos game, már teszem is fel!

válasz erre

Chico

1 éve, 2 napja

Na lássuk is!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 napja

Erre nagyon kíváncsi vagyok! Remélem nem lesz csalódás.

válasz erre