Elrajtolt a szörnyvadászat, megérkezett mobilokra a Vampire Survivors

2022. december 09.
4.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jó hírekkel szolgálhatunk a klasszikus roguelike játékok mobilos rajongói számára, mobilokra is befutott ugyanis a shoot'em up lövölde, a Vampire Survivors, mostantól kis képernyőkön is írthatjuk majd változatos módokon az éjszaka teremtményeit.

A nem várt bejelentés a tegnapi Game Awards díjátadón esett meg, a Vampire Survivors mobilos verziója a nagygépes testvér tartalmaival landolt mobilokon. További jó hír, hogy mindenféle mikrotranzakció nélkül, teljesen ingyen élvezhetjük a szörnyvadász kalandot, némi extra aranyért cserébe lehetőség van játékbeli hirdetéseket nézni.

A Vampire Survivors nem bonyolítja túl a dolgokat, több száz szörnyet kell a pokol fenekére küldenünk a bullet hell programban, a célunk túlélni valahogyan a napfelkeltéig. Számos fegyver, kiegészítő áll majd a rendelkezésünkre, változatos ellenfelek, zombik, vérfarkasok és különféle szörnyek törnek majd az életünkre.

A Vampire Survivors a konzolok és a számítógépek után végre valahára Android és iOS eszközökön is elérhetővé vált, a Google Play Áruházból és az App Store-ból tudjuk ingyenesen letölteni a szörnyes roguelike kalandjátékot.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Jajj... röhögő smiley Na mindegy egy próbát megér, még az is lehet hogy szórakoztató.... röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Bejövős, imádom az ilyen játékokat.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Cuki. mosolygó smiley

válasz erre