Eltávolítják a Play Áruházból a klasszikus Angry Birdsöt

2023. február 22.
50.1951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Rovio Entertainment bejelentette, hogy az eredeti Angry Birds játékot február 23-án törlik a Google Play Áruházból, az App Storeban pedig további felülvizsgálatig átnevezik Red's First Flight-ra.

A Rovio Classics: Angry Birds 2009-ben jelent meg, a Rovio állítása szerint hatással van a többi játékukra, mint például az Angry Birds Dream Blastre, az Angry Birds Journeyre és az Angry Birds Reloadedre. Úgy tűnik, hogy a felhasználókat a mikrotranzakciókat is tartalmazó, ingyenesen játszható játékok felé kívánják terelni.

Ugyanakkor az Angry Birds továbbra is játszható marad azokon az androidos mobilokon, amelyekre már telepítették, de az áruházban a felhasználók február 23-tól nem láthatják. A Rovio Entertainment így fogalmazott a döntés kapcsán:

Megértjük, hogy ez szomorú hír sok rajongónak, valamint annak a csapatnak, amely keményen dolgozott az elkészítésén. Rendkívül hálásak vagyunk az Angry Birds játékosoknak, akik a kezdetektől fogva kimutatták szeretetüket a márka és a játék iránt. Reméljük, hogy ők ezt a szenvedélyt továbbra is átviszik az online Angry Birds játékainkba, mint az Angry Birds 2, Angry Birds Friends és Angry Birds Journey, ahol minden nap az a célunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk.


2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Menjmár! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 hónapja

Azta. meglepett smiley Ez nagyon fura.

válasz erre