Endgame tartalommal és új Bossokkal bővült a Chromatic Souls: AFK Raid

2022. augusztus 08.
32.4451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Com2uS kiadó taktikai fantasy RPG szerepjátéka, a Chromatic Souls: AFK Raid végre megkapta az első nagyobb frissítését, amiben endgame tartalom, World Bossok, új képességek és mechanikák is érkeztek.

Az új World Boss játékmód a Chromatic Souls endgame tartalom részeként érkezett meg a játékba, ami minden játékos számára elérhető lesz, aki teljesítette az Adventurer League-et. Minden egyes héten különböző World Boss fog feltűnni a térképen, aki más és más képességekkel, tulajdonságokkal fog rendelkezni.

A főnök legyőzésével értékes jutalmak és páncélszettek ütik majd a markunkat. Érdemes lesz majd minden héten legyőzni a bossokat, mivel a ranglétra tetején végző játékosok értékes Soul Stone köveket kapnak majd.

Az új boss mód mellett két új képesség is elérhetővé vált a Knight, Rogue, Mage és Druid osztályok számára, kicsit felfrissítve így a játékmenetet. Az új skilleket a Tower of Knowledge területen lehet majd feloldani. Továbbá az új bossok legyőzéséhez új felszereléseket is tudunk majd kraftolni.

A kék és piros drágakövekből magas szintű páncélokat tudunk majd készíteni. A páncélunkat megtudjuk majd "bűvölni", hogy egyedi buffokat kapjunk, így már nem lesz annyira nehéz dolgunk a bossok ellen. Érdemes lesz majd visszatérni a Chromatic Souls fantasy világába, az új World Bossok és az endgame tartalom szerintem sokáig lefognak majd kötni minket.

3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Vaskos frissítés bakker! meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Kiváló, teszem is vissza!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 3 napja

Engem nem vonz...

válasz erre