És itt egy újabb mobiljáték, amiben kriptopénzt kereshetsz: bemutatkozik a WonderHero!

2022. január 07.
85.0871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Már egy 2021-es cikkünkben megpendítettük, hogy érdemes készülődni az úgynevezett play-to-earn mobiljátékokra, avagy azon címekre, melyekben kriptovalutát és NFT-t kereshetünk.

Most ismét itt egy példa, ami ezt támasztja alá, lévén bejelentették a januér 18-án érkező WonderHerot, amely Androidra és iOS-re lesz elérhető. Lehetővé teszi, hogy hősöket gyűjts, csatákba szállj, és WND-t keress, avagy az alkotás saját kriptopénzét.

A WonderHero két fő játékmóddal fog rendelkezni, a Battle és az Arena móddal. A Battle módban egy izgalmas történetkampányon fogsz végigmenni, ahol a fejezetek teljesítésével egyre többet fogsz látni a WonderHero univerzumból.

Minden fejezetnek különböző kihívásai lesznek, amelyeket teljesítve csillagokat szerezhetsz és további jutalmakat kaphatsz. Az aréna módban egymás ellen fogtok versenyezni, hogy győztesen kerüljetek ki és lépjetek előre a legmagasabb ranglétrán. Androidra és iOS-re is jönni fog, de akár már most is letölthetitek kvázi early access jelleggel.

Nézd nagyban ezt a videót!



play-to-earn mobiljátékokra, avagy azon címekre, melyekben kriptovalutát és NFT-t kereshetünk.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Minek ez de tényleg????

válasz erre

fonemaker

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Csodálatos bakker. szomorú smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Nekem már csak az nem tiszta hogy ez mire jó? Mit lehet vele kezdeni és miért jó ez nekem vagy a fejlesztőknek? Mert ha nekik keressük a pénzt azt megértem de egyébként nem igazán.

válasz erre