Eseményekkel és jutalmakkal ünnepli születésnapját a Harry Potter: Hogwarts Mystery

2023. április 20.
38.8641
A Jam City és a Portkey Games közölte, hogy a Harry Potter: Hogwarts Mystery az ötödik évfordulóját egy csomó játékbeli eseménnyel ünnepli, Dumbledore egy hónapos ünnepséget szervezett, ahol rengeteg jutalmat lehet kiérdemelni.

2018 óta a játék több mint 78 milliárd percnyi játékidőt gyűjtött össze, amely alatt 662,5 millió varázslatot használtak, 2,2 trillió házi pontot szereztek és elképesztő, 552 millió kviddicsmeccset játszottak. Az ünnep részeként mindenki kap egy új tematikus ruhát, Dumbledore történelemórát tervez a varázslóknak, akik megismerkedhetnek a Roxforttal, az iskolával,

Mindeközben Hagridnak is segítünk egy finom lakomát szervezni, ezen kívül részt vehetünk a karneváli eseményen, hogy minden héten még több apróságot nyerjünk. Justin Fitzwater, a Jam City termékmarketing menedzsere így értékelt:

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megünnepelhetjük a játék eredményeit és sikereit. A fejlesztőcsapat több mint 5 éven keresztül egyesítette a lebilincselő narratívákat és a magával ragadó játékmenetet, hogy a játékosokat a könyvekhez és a filmekhez hasonlóan bevonja a varázsvilágba. A játék jövője fényes, hiszen az elkövetkező hónapokban izgalmas híreket fogunk elárulni.


2 hozzászólás

fonemaker

11 hónapja, 4 napja

Baromi jó kis game!

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 5 napja

Jól pörög bakker! meglepett smiley

válasz erre