Exkluzív jutalmakkal rajtolt el az Arknights tizedik szezonja

2023. február 04.
4.2121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Yostar körökre osztott, taktikai szerepjátéka, az Arknights egy új frissítéssel bővült, az új szezon rengeteg exkluzív jutalmat, bútort, kinézetet hozott magával, emellett rengeteg küldetés és tennivaló is vár ránk a gacha játékban.

A januári Ideal City: Endless Carnival event után ismét friss tartalmakkal bővült az Arknights, elrajtolt ugyanis számos meglepetéssel a tizedik szezon, az Operation Ashring. Rengeteg újdonság vár ránk a játékban, többek között Broca egy új kinézettel gazdagodott, emellett új bútordarabok, valamint számos event vár ránk az Arknights-ban egészen február 17-ig.

A Contract Bounty event során Broca új jelmezét, a Rest Between Sets-t és egy vadonatúj bútordarabot, az Ashring Pennan-t zsákolhatjuk be ingyen. A Secret Sanctuary esemény Gitano új kinézetét, az Unknown Journey-t dobja majd ajándékként, emellett különféle nyersanyagok és tárgyak is elérhetőek lesznek az event ideje alatt.

Február 17-ig a a hatcsillagos Duda, Carnelian, Magallan és Passenger operátorokat is nagyobb eséllyel szerezhetjük meg a gacha szerepjátékban, érdemes lesz tehát belevetni magunkat a tizedik szezonba, hiszen emellett rengeteg tennivaló és küldetés is vár ránk!

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

Kihagyom, most a COD Mobile szippantott be megint röhögő smiley, felemészti minden szabadidőmet.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

Tizedik szezon basszus, mennyit kihagytam. röhögő smiley

válasz erre