Exkluzív kinézetekkel és eventekkel ünnepli a Valentin napot a Lost Light

2023. február 09.
52.5131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A túlélős taktikai lövöldébe is beköszöntött a szerelem ünnepe, a Lost Light tematikus skinekkel, kinézetekkel, eventekkel és rengeteg ajándékkal készül a Valentin napra, emellett egy közösségi tornán is részt vehetünk a multiplayer játékban.

A Valentine's Day 2023 nem csak a romantikázni vágyókat lepi meg számos újdonsággal, a Lost Light harcosai új tematikus skineket vásárolhatnak a játékbeli boltban. A "Rose, Guns, and Valentines" eventen egy exkluzív Valentin napi fegyverkinézet lehet a miénk, emellett számos ajándék is vár ránk a játékban. Elrajtolt a Glowing Spirit Cup névre hallgató verseny is, amiben a klánunkkal közösen mérkőzhetünk meg a többi csapattal az első helyért.

EXP bónusz, játékbeli cuccok, avatár keret és még sok más egyéb is jár a tornán való részvételért, valamint egészen február 26-ig 20%-os kedvezménnyel vásárolhatunk a shopban. Emellett belépési bónusz, valamint különféle napi küldetések, feladatok is várnak ránk, amikért cserébe egy limitált ideig elérhető "Mosin - Elite Red" fegyver skin, Valentin napi avatár, szérum és játékbeli tárgyak is a miénk lehetnek teljesen ingyen.

2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Hát ez jó! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Tényleg, most a valentin nap fog menni minden játékban. röhögő smiley

válasz erre