Advertisement

Ezúttal a tenger mélyére merülünk mobilokon, megérkezett a Station 117

2022. november 28.
4.2471
Jól kezdődik a point and click kalandjátékok rajongói számára ez a hét, a Glitch Games ugyanis globálisan is elérhetővé tette mobilokon a Station 117 című kalandjukat, amely során a tenger fenekére ereszkedünk le, hogy különféle rejtvényeket oldjunk meg.
Advertisement

Kicsit több mint két hete számoltunk be arról, hogy előrendelhetővé vált a Station 117, erre tessék, már mobilokon is belevethetjük magunkat a mélytengeri puzzle fejtésekbe. A játék során a Csendes-óceán mélyén fekvő rejtélyes kutatólaborba, a Station 117-be látogatunk majd el Franklin Gates névre hallgató milliárdos főhősünkkel, számos megoldásra vár puzzle, titok és rengeteg humoros pillanat vár majd ránk.

Egy új eszköz segít majd minket a nyomozás során, a Glitch kamera segítségével lefotózhatjuk majd a fontosnak tűnő tárgyakat, puzzle-elemeket, ezáltal nem kell majd oda-vissza rohangálnunk. Emellett a klausztrofób hangulatért a gyönyörűen megkomponált soundtrack felel majd. A Station 117 már elérhető a Google Play Áruházban 1090 Ft-ért, az App Store-ban pedig kicsit olcsóbban, 799 Ft-os áron tudjuk beszerezni a programot.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Szerintem ennyit megér egy jó point & click. De akkor tényleg jónak kell lennie.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete

Nem rossz de majd akcióban beszerzem.

válasz erre