Advertisement

Fejlesztés alatt áll egy RuneScape ihletésű helyalapú MMORPG

2023. február 05.
50.6841
Egy egyedül dolgozó Android-fejlesztő egy új, RuneScape ihlette alkalmazáson dolgozik, a WalkScapeben a játékosok küldetéseket teljesíthetnek, szinteket léphetnek, végigjátszhatnak egy fantasy kalandtörténetét, csak úgy, hogy sétálnak.
Advertisement

A RuneScape eredeti változata 2001-ben indult, jelentős hatással volt az MMO-kra és általában az RPG-kre és valószínűleg a jelenlegi játékfejlesztők egy egész generációját inspirálta - ez a motiváció oda vezetett, hogy egy programozó egy fantasy RPG helyalapú alkalmazást készít.

A WalkScape először Androidra érkezik és egy Arenum nevű fantáziavilágban játszódik, amely három országot és számos helyszínt tartalmaz, felfedezhetjük a térképet, küldetésekbe kezdhetünk, haladhatunk a fő történetszálon és több mint 20 különböző képességet fejleszthetünk, pusztán azzal, hogy sétálunk.

A készítő néhány képet is feltöltött a Redditre és a Twitterre, amelyek némi ízelítőt adnak arról, hogy hogyan is fog kinézni. A WalkScape-et egyedül fejleszti egy informatikus hallgató, a megjelenéskor ingyenes lesz, később előfizetéses rendszerben futhat, hogy fedezzék a szerver költségeit. Nincs meghatározott megjelenési dátuma, az elképzelés szerint nyáron zárt bétát ad ki.

Advertisement
2 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Érdekes koncepció, várom a részleteket.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon jól hangzik!

válasz erre