Advertisement

Fejlesztés alatt állhat a Family Guy skin a Fortnitehoz

2023. január 14.
30.2391
A Family Guyt nem kell bemutatni, egy híres animációs sorozat, amely a pörgős és sötét poénjairól ismert és a közelmúltban kiszivárogtatott hírek szerint belekerülhet a Fortniteba.
Advertisement

A Twitter felhasználók különböző oldalai szerint a Fortnite fájlokban jelenleg egy textúra található, ami a Family Guyra utalhat, tekintettel a játék múltjára, ez nem lenne meglepetés, mivel a Fortnite számos együttműködést folytat nagy alkotókkal és fejlesztőkkel. A "FrenchFry? kód állítólag a skin helyét jelöli, különféle adatbányászok, mint Shiina és HYPEX, megosztották véleményüket az ügyben, azt állítva, hogy a Fortnite és a Family Guy nagy együttműködése jöhet.

Általában, ha az adatbányászok találnak egy fájlt a játékban, az azt jelenti, hogy a karakter aktív fejlesztés alatt áll és a megjelenés felé halad. Ezért nem tudni, hogy pontosan mikor történik meg, még akkor sem, ha a szivárgások valósak. Az biztos, hogy egyetlen Fortnite-rajongó sem mondana nemet egy együttműködésre, különösen, ha egy olyan híres animációs sorozattal készül, mint a Family Guy.

Advertisement
3 hozzászólás

Mendez

3 hete és 1 napja

Őszintén, mit kell ezen fejleszteni?

válasz erre

Bencus86

3 hete és 2 napja

Minek?????

válasz erre

fonemaker

3 hete és 2 napja

Ki a f*szt érdekel, de komolyan.

válasz erre