Feltámadt a World of Warcraft Mobile, állítólag házon belül folytatódik a fejlesztés

2022. október 25.
50.0891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Érdekes hírek érkeztek a korábban elkaszált mobilos World of Warcraft spin-off epizóddal kapcsolatban, úgy tűnik, hogy még korántsem halott a játék, az Activision Blizzard házon belül folytatja a törölt projekt fejlesztését.

Még augusztusban érkezett a szomorú hír, hogy három év fejlesztés után a Blizzard elkaszálta a WoW Mobile-t, miután a vállalat és a mobiljátékos partnere, a NetEase között konfliktusok támadtak. Nemrég viszont kiderült, hogy korántsem halott a projekt, úgy tűnik, hogy házon belül oldják meg a mobilos World of Warcraft spin-off fejlesztését.

A Redditen közzétett infók alapján a Blizzard egy jelenleg cím nélküli, "Ismeretlen Warcraft Mobile Projekt" névre hallgató játékhoz keres fejlesztőket, a Blizzard álláskereső oldalán jelenleg is van meghirdetve nyitott pozíció a projekthez, amiről még nem sok minden szivárgott ki eddig.

Egyelőre még az sem biztos, hogy a NetEase által fejlesztett mobilos WoW játék fejlesztését folytatják házon belül, mindenesetre legalább tovább él a remény, hogy kapunk egy mobilos MMO-t, ami Azeroth földjén játszódik. Talán a Warcraft Arclight Rumble mellé végre egy MMORPG-t is kapnak a mobilos rajongók.

5 hozzászólás

Chico

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Csak győzött az üzleti logika!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Észhez tértek, nagyon helyes.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 6 hónapja és 17 napja

Igazán nagyszerű hír! Kíváncsian várom a fejleményeket.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 17 napja

De nagy! meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 17 napja

Woooooow! meglepett smiley Ez de jó hír! mosolygó smiley Tableten óriási élmény lenne.

válasz erre