Advertisement

Friss tartalmakkal, valamint három új kiegészítővel bővült a mobilos Dead Cells

2022. december 01.
4.1541
A Playdigious csapata meglepte egy kis újdonsággal a mobilos rajongókat, a roguelike platformer, a Dead Cells mobilos verziója végre valahára megkapta a nagytestvér legutolsó kiegészítőit is, mostantól a legfrissebb verziót játszhatjuk mobilokon.
Advertisement

Az oldalnézetes metroidvania kaland, a Dead Cells mobilos verziója egy kicsit le volt maradva a konzolos és a számítógépes verzióhoz képest, szerencsére a legújabb frissítéssel végre mobilokon is pótolhatjuk a legújabb kiegészítőket, szám szerint hármat is. Elsőként a Break the Bank névre hallgató frissítésben egy érdekes mechanikát kapunk, a címadó bankban kölcsönözhetünk ki aranyat, amiból fegyvereket és felszerelést vásárolhatunk.

Viszont ha egy ellenfél eltalál minket, akkor "ellop" egy adott összeget az aranyunkból. Az Enter the Panchaku kiegészítőben bizonyos fegyverek és mutációk új módokon lépnek egymással kölcsönhatásba. Végezetül pedig a Breaking Barriers frissítés a fogyatékkal élőkön segít, az új színvak opcióktól kezdve számos beállítási lehetőség közül választhatnak. További jó hír, hogy holnaptól az Apple Arcade előfizetéses platformon is elérhetővé válik a Dead Cells.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Baromi jó game, imádom!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Na akkor holnap letöltés!

válasz erre