Advertisement

Friss tartalmakkal vár majd minket jövőre a Torchlight: Infinite legelső szezonja

2022. december 21.
4.4841
Az XD Entertainment jövőre is számos újdonsággal vár majd minket, az ARPG-játékuk, a Torchlight: Infinite első szezonja ugyanis januárban rajtol majd el, új szettek, endgame tartalmak, új skillek és rengeteg újdonság vár majd ránk a legelső szezonban.
Advertisement

A Torchlight: Infinite idén novemberben rajtolt el, a fejlesztők pedig folyamatosan ellátják friss tartalmakkal a játékosokat. A hamarosan érkező legelső szezon, a Blacksail számos újdonsággal érkezik majd januárban, egy új sztoriszálban az Üresség Tengerén hajózunk majd át, vadiúj kalandok, új szörnyek, valamint új összegyűjthető szettek is várnak majd ránk.

Az új kalandok mellett az első évad endgame tartalmakat is tartogat majd a számunkra, az új terület, a Void Sea Sea egy minden eddiginél nehezebb boss-t, a Lord of Void Sea névre hallgató szörnyet hozza majd el nekünk, aki legendás tárgyakat dob majd.

Új tárgyak, valamint új skillek, a Moon Strike, a Howling Gale, aThunder Slash, a Blazing Bullet és a Haunting Abomination képességek érkeznek a szezonnal, további jó hír, hogy PC-n kontrolleres támogatást is kapunk. A Blacksail január 12-én rajtol majd el, számos jutalom, ajándék vár majd ránk a részvételért cserébe, érdemes lesz tehát áthajózni az Üresség Tengerén.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

Bencus86

3 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon várós szezon! Biztos rákattanok majd megint egy hétre.

válasz erre

Chico

3 hónapja, 2 hete és 3 napja

Annyira jó néz ki bakker!

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 2 hete és 3 napja

Határozottan bejön a game, nem okozott csalódást.

válasz erre